Onderhoud

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? JAMES Auto Service Losser verricht onderhoud aan alle auto’s, ongeacht merk, type of dealer. Welke auto u ook rijdt, u kunt altijd bij ons terecht.

Gaat u nog met de auto op vakantie?

Doe de vakantiecheck. We kijken uw auto na op alle belangrijke punten, zodat u veilig op weg kunt. Klik hier meer informatie over de vakantiecheck.

Wanneer heeft uw auto onderhoud nodig?

Als u een auto bezit, geldt de regel: een kleine beurt na 15.000 kilometer of 1 jaar, een grote beurt na 30.000 kilometer of 2 jaar. Als u in een geheel nieuwe auto rijdt, dan krijgt u een melding op het dashboard als de auto toe is aan een beurt. Plan hier een online afspraak voor auto-onderhoud.

Behulpzame medewerkers en positief is de bereikbaarheid/service op zaterdag zonder afspraak ivm een plotseling remprobleem.

S. Dimmendaal

Duidelijke prijsopgave vooraf

Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. U krijgt eerlijk advies tegen een scherp tarief. Wanneer u een afspraak maakt, kunt u aangeven dat u voorafgaand een prijsopgave wilt. Maak hier een online afspraak voor auto-onderhoud.

Lease-onderhoud

Wij werken voor de grootste leasemaatschappijen en bij zakelijk onderhoud geldt gratis haal- en brengservice. Lees hier meer informatie over ons lease-onderhoud.